Το ωραιότερο καλοκαιρινό μακιγιάζ βήμα βήμα

καλοκαιρινό μακιγιάζ

Έχεις παρατηρήσει πως ακτινοβολεί το στρώμα δέρματος σου, πως κοκκινίζουν τα μάγουλα σου και επίσης πόσο φρέσκο και επίσης τονωμένο δείχνει το δέρμα σου όταν ασκείσαι; Ένα όλα φυσικά καλοκαιρινό μακιγιάζ στην πραγματικότητα ό,τι καλύτερα μπορείς να κάνεις τώρα αμέσως, γι’αυτό και επίσης η magnificence skilled μοιράζεται όλοι μαζί σου τις prime συμβουλεύω για να το πετύχεις.

Ζουμερά χείλη

Η όψη σου

Φρέσκια και επίσης ζωντανή, Ακόμη χωρίς lipstick – σαν να χρωματίστηκαν εξαιτίας του γεγονότος ότι το smoothie βατόμουρου που ήπιες έπειτα την άσκηση.

Ακριβώς πώς σίγουρα το πετύχεις:

“Απόφυγε το lip-liner, δίνει μεγάλη αξιοπιστία στο περικοπή. Αντί για αυτό, χρησιμοποίησε ένα ειδικό πινέλο για τα χείλη για να ταμπονάρεις ένα κραγιόν στην απόχρωση του βατόμουρου, αρχή εξαιτίας του γεγονότος ότι το ευκολία των χειλιών και επίσης φτάνοντας μέχρι την πλευρά του στόματος” λέει η Alice Lane, διάσημη μακιγιέζ στη Πρωτοσέλιδα Υόρκη. “Αυτή η κάπως ατελής στρατηγική εξασφαλίζει ότι τα χείλη σου σίγουρα δείχνουν συνεχώς ζουμερά εξαιτίας του γεγονότος ότι τη δομή Ολα τους”.

Αναψοκοκκινισμένα μάγουλα

Η όψη σου

Μια ποπ-ροζ απόχρωση για τα μήλα σου σίγουρα μιμηθεί τη φωτεινότητα και επίσης τη ζωηράδα που αποκτά η επιδερμίδα σου όταν αθλείσαι.

Ακριβώς πώς σίγουρα το πετύχεις:

“Πρόκειται να χρειαστείς ένα λεπτός βελούδινο ρουζ, καθώς οι βαριές πούδρες κάθονται επάνω στο στρώμα δέρματος και επίσης δημιουργούν ματ τελικό αποτέλεσμα, που του παρακάμπτοντας η δροσιά” τονίζει η Alice Lane, προτείνοντας να διαλέξεις μια απόχρωση που αγώνας μαζί με το όλα φυσικά διαφορετικά χρώματα που παίρνει η επιδερμίδα σου όταν τσιμπήσεις κάπως τα μάγουλά σου. “Βάλε λιγάκι εξαιτίας του γεγονότος ότι το είδος κατευθείαν σε κάθε σαγόνι εστιάζοντας στην κορυφαίος του (σίγουρα εκεί όπου δημιουργείται ένα μικροσκοπικός λοφάκι όταν χαμογελάς) και επίσης άπλωσέ το αναμειγνύοντας κυκλικά μαζί με τα δάχτυλα μέσω ότου το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει θετικώς όλα φυσικά, σαν να βγήκες εξαιτίας του γεγονότος ότι ένα αναζωογονητικό ρουτίνα zumba”.

δείτε περισσότερα:  Αυτό το συνένζυμο είναι το μυστικό για καλύτερη διάθεση, μεταβολισμό και ενέργεια

Διάβασε Επιπροσθέτως: Οργανικός μακιγιάζ βήμα βήμα μαζί με τα suggestions της magnificence editor (ουσιαστικά χωρίς καθόλου βάψιμο)

Πράγματι φρύδια και επίσης βλεφαρίδες

Η όψη σου

Σαν να τελείωσες την προπόνησή σου στην {πισίνα} – επειδή στην πραγματικότητα βρεγμένα, τα φρύδια και επίσης οι βλεφαρίδες σου δείχνουν πιο σκούρα και επίσης περισσότερο σαγηνευτικά.

Ακριβώς πώς σίγουρα το πετύχεις:

Πέρνα μαζί με ένα βουρτσάκι λιγάκι gel φρυδιών μαζί με ανοδικές κινήσεις (κόψε μαζί με ψαλιδάκι όσες τρίχες πετoύν). “Η φορά των φρυδιών στην κατεύθυνση του τα πάνω “ανοίγει” όλο το κοίτα” επισημαίνει η Kate Lee, make-up artist της Chanel. “Στη συνεχίζοντας, μαζί με ένα παραδοσιακά ψαλίδι βλεφαρίδων, πίεσε τις ρίζες και επίσης σπρώχνε στην κατεύθυνση του τις άκρες μαζί με αργές κινήσεις ώστε να αποκτήσουν οι βλεφαρίδες σου τη μέγιστη καμπυλότητα. Τελείωσε μαζί με μια γρήγορα στρώση μάσκαρα και επίσης στις πάνω και επίσης τις υπό βλεφαρίδες για τέλειο κοίτα”.

Δροσερή επιδερμίδα

Η όψη σου

Αστραφτερή, Ακόμη σίγουρα όχι “φουντωμένη” και επίσης θαμπή. Όπως δείχνει έπειτα εξαιτίας του γεγονότος ότι 10 λεπτά yoga, σίγουρα όχι έπειτα εξαιτίας του γεγονότος ότι 30 λεπτά spinning.

Ακριβώς πώς σίγουρα το πετύχεις:

“Η ενυδάτωση στην πραγματικότητα το ζωτικής σημασίας ουσία για δροσερή επιδερμίδα” σημειώνει η Kate Lee, make-up artist της Chanel. “Ξέχνα τις βαριές βάσεις μακιγιάζ. Εφάρμοζε μια ενυδατική λοσιόν μαζί με διαφορετικά χρώματα και επίσης μαλακτικά συστατικά που χαρίζουν Ολα μαζί υγιή όψη και επίσης αψεγάδιαστη επιδερμίδα”. Άπλωσε, Επιπροσθέτως, λιγάκι highlighter στα ζυγωματικά για να ενισχύσεις ακόμη περισσότερο τη λάμπω σου. Η βαζελίνη δουλεύει καλύτερο σαν highlighter στα μάγουλα. Διάβασε Επιπροσθέτως: 15 διαχρονικές συμβουλεύω για μακιγιάζ (για να ξέρεις να βάφεσαι)

δείτε περισσότερα:  7 αισιόδοξες σκέψεις για να χαμογελάσεις τώρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ευεξία, διατροφή και επίσης γυμναστική στο elvislastsong.com

Παρακολουθείς: Το ωραιότερο καλοκαιρινό μακιγιάζ βήμα βήμα

Πόρος: https://elvislastsong.com

Τύπος: ψυχολογική ζωή

Leave a Reply