Πόνος στη μέση ή τον ώμο: Ποιες ασκήσεις θα σε βοηθήσουν και τι να αποφύγεις

Πόνος στη μέση

Συνεργάστηκε ο Δημήτρης Μώρος, δάσκαλος Φυσικής Αγωγής, διευθυντής του well being & efficiency centre FitnessArt.

Διάβασε Επιπροσθέτως: Απλά πώς να τρέχεις στα 20, τα 30, τα 40, τα 50 και τι να προσέχεις κάθε φορά

Πόνος στη μέση

Μπορεί εύκολα κάθε φορά που σε πιάνει δυσφορία στη μέση στην πραγματικότητα να μην στην πραγματικότητα ένα πράγμα σοβαρό και αυτό που χρειάζεται να στην πραγματικότητα υπόλοιπο και για 3-4 ημέρες αποφυγή ασκήσεων που την επιβαρύνουν.

‣ Να πας στο κέντρο υγείας και φυσικής κατάστασης;

Λαμβάνοντας υπόψη ότι την άλλη, υπάρχουν κι εκείνες οι ασκήσεις που ενδέχεται να βοηθήσουν την η κατάσταση της υγείας, αρκεί να σου τις υποδείξει ένας ειδικός και αποτελεσματικά καταρτισμένος τρένο. Συγκεκριμένες ασκήσεις, μάλιστα, βοηθούν στη σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης και την ενδυνάμωση των κοιλιακών, των ποδιών και των μυών της ράχης, απλό γεγονός που ανακουφίζει δεδομένου ότι τον πόνο. Άλλες, πάλι, ενδεχομένως να επιδεινώσουν την η κατάσταση της υγείας και θα πρέπει να να αποφεύγονται. Σε κάθε περίπτωση, αν ο δυσφορία που νιώθεις στη μέση όταν κάνεις μια προπόνηση στην πραγματικότητα έντονος και συνέχεια για παραπάνω δεδομένου ότι 15 λεπτά, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να να σταματήσεις και να ζητήσεις τη άποψη ενός ειδικού.

‣ Τι θα σε βοηθήσει – τι να αποφύγεις:

Δες παρατίθενται παρακάτω ποιες ασκήσεις μπορείς να κάνεις και ποιες θα πρέπει να να αποφεύγεις αν έχεις πόνο στη μέση.

Μισά ροκανίσματα 

Η συγκεκριμένα προπόνηση ενδέχεται να βοηθήσει στην ενδυνάμωση των κοιλιακών και της ράχης. Ξάπλωσε ανάσκελα μαζί με τα γόνατα λυγισμένα, δίπλωσε τα χέρια στο πίσω μέρος του δεδομένου ότι τον αυχένα και, σφίγγοντας την στομάχι σου, ανασηκώσου σε προοπτική 30 μοιρών. Επανάφερε το φυσικό σώμα σου στην αρχική σταση του ΣΩΜΑΤΟΣ και εκτέλεσε 3 σετ των 15 επαναλήψεων.

δείτε περισσότερα:  Γαλλική σαλάτα με κοτόπουλο και τέλειο ντρέσινγκ

‣ Τι να μη δοκιμάσεις: Ασκήσεις μαζί με βάρη και άλματα

Πόνος στον ώμο

Ο δυσφορία ενδέχεται να ξεκινήσει αργά (γι’ αυτό και στην έννοια το πιο κατορθωτός στην πραγματικότητα να μη δώσεις χρησιμότητα) ή να στην πραγματικότητα υψηλός και οξύς. Και στις δύο περιπτώσεις θα σηματοδοτήσει μια περίοδο… αθλητικής εγκράτειας και ειδικών ασκήσεων μέχρι να ξεπεραστεί το επιπλοκή. Η δώσει το έναυσμα για του πόνου σου ενδέχεται να στην πραγματικότητα επανειλημμένοι μικροτραυματισμοί του τένοντα χωρίς ρήξη, υπερπροπόνηση ή η σίγουρα όχι καλή προθέρμανση.

‣ Να πας στο κέντρο υγείας και φυσικής κατάστασης;

Αν πρόκειται για ένα επάλειψη περαστικό, θα χρειαστεί να απέχεις δεδομένου ότι κάθε σχέδιο άσκησης για 4-5 ημέρες. Σε σοβαρότερη περίπτωση, ο ιατρικός επαγγελματίας στην πραγματικότητα αυτός που θα σου υποδείξει ακριβώς πώς πρέπει να να κινηθείς. Συχνά, αν ο δυσφορία στην πραγματικότητα εξαιρετικά έντονος, θα χρειαστεί περιεκτικός αποχή δεδομένου ότι το κέντρο υγείας και φυσικής κατάστασης, φαρμακευτική νομική δράση μαζί με αντιφλεγμονώδη φάρμακο και ανάπαυση.

‣ Τι θα σε βοηθήσει – τι να αποφύγεις:

Η ακόλουθη προπόνηση θα βελτιώσει την κινητικότητα στους ώμους σου. Πάρε ένα μακρύ κοντάρι και κράτα το δεδομένου ότι τις δύο άκρες. Ξεκίνα δεδομένου ότι το ανύψωση του στήθους και μαζί με μια ημικυκλική δράση ανέβασέ το πάνω δεδομένου ότι το δέρμα της κεφαλής και συνεχίζεται όσο μπορείς στην κατεύθυνση του τα στο πίσω μέρος του, χωρίς να πιέζεσαι ώστε να πονάς.

‣ Τι να μη δοκιμάσεις: Θα «ξεχάσεις» τις ασκήσεις μαζί με βάρη, πιέσεις, έλξεις και θα ασχοληθείς σε μεγάλο βαθμό μαζί με στομάχι και πόδια.

δείτε περισσότερα:  5 ροφήματα αδυνατίσματος που βοηθούν την καύση λίπους

Διάβασε Επιπροσθέτως: Οι συχνότεροι τραυματισμοί στο τρέξιμο και ακριβώς πώς θα Ολα τους προλάβεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία και ευεξία, διατροφή και γυμναστική στο elvislastsong.com

Παρακολουθείς: Πόνος στη μέση ή τον ώμο: Ποιες ασκήσεις θα σε βοηθήσουν και τι να αποφύγεις

Πόρος: https://elvislastsong.com

Ταξινόμηση: δίαιτα γυμναστικής

Leave a Reply