Οι πιο συχνές φαντασιώσεις και τι σημαίνουν

Passionate couple holding hands having sex on bed, close up
Credit:fizkes

Ερωτικές φαντασιώσεις: Καθε ΑΝΘΡΩΠΟΣ έχουμε ωστόσο κι αν δε θέλουμε να το παραδεχτούμε, Ακόμη ξέρεις τι σημαίνουν; Διάβασε παρατίθενται παρακάτω την ανάλυση των πέντε πιο δημοφιλών φαντασιώσεων.

1. Σεξουαλική δραστηριότητα μαζί με άλλον άνδρα (διάσημο)

Δε τρόποι ότι δεν είσαι ικανοποιημένη μαζί με την πραγματικό σεξουαλική ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ σου, πεδιάδα κατευθείαν σε εξιτάρουν οι καινούργιες εμπειρίες – και πράγματι, οι υπέροχοι stars.

2. Τρίο

Εάν φαντάζεσαι τον εαυτό σου μαζί με δύο άνδρες, θέλεις να κατευθείαν σε λατρεύουν και να κατευθείαν σε προσκυνούν – ακόμη και να τσακώνονται για στυλ σου. Εάν σκέφτεσαι το σύντροφό σου, εσένα και μία άλλη καλύτερο μισό μεταξύ τους δείχνει ότι βρίσκεις σαγηνευτική την πρόταση ότι και άλλες γυναίκες θεωρούν επιθυμητός το σύντροφό σου.

Διάβασε Ομοίως: 6 ιστορίες σεξουαλική δραστηριότητα για να ξεπεράσεις τα όριά σου

3. Domination

Αυτή η φαντασίωση σου επιτρέπει να κάνεις {πράγματα} στο σεξουαλική δραστηριότητα που θεωρούνται ταμπού, χωρίς να νιώθεις ενοχές. Ε’αν βλέπεις τον εαυτό σου στη τοποθέτηση του υποτακτικού, αυτό δείχνει την χρειάζομαι σου να χάσεις τελείως τον έλεγχο – η εκτόξευση γιατί κάθε καθήκον στην πραγματικότητα διεγερτική!

4. Σεξουαλική δραστηριότητα μαζί με καλύτερο μισό

Σίγουρα όχι, δε τρόποι αυτόματα ότι αμφισβητείς τη σεξουαλικότητά σου. Δείχνει ότι εκτιμάς τη σεξουαλικότητα της γυναικείας μορφής (είμαστε, άλλωστε, το ωραίο {φύλο}) και ότι έχεις ανοιχτό σκέψεις σε όλη την στην ικανοποιώ.

5. Σεξουαλική δραστηριότητα μαζί με το σύντροφό σου

Κι όμως, στην πραγματικότητα η πιο συνηθισμένη φαντασίωση των γυναικών. Στην πραγματικότητα κανονικά πιο συναρπαστική γιατί τη συνηθισμένη επαφή σας, π.χ. το σεξουαλική δραστηριότητα που κάνατε στο μήνα του μέλιτος. Και τρόποι απίστευτα απλώς ότι το σεξουαλική δραστηριότητα μαζί με το σύντροφό σου κατευθείαν σε διεγείρει. Τι πιο ιδανικό γιατί αυτό;

δείτε περισσότερα:  Πώς φεύγουν τα σπυράκια από το πρόσωπο με φυσικό τρόπο; 3 τρόποι για να εξαφανιστούν

Διάβασε Ομοίως: 56 προτάσεις για να ανανεώσετε το σεξουαλική δραστηριότητα που κάνετε

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία και ευεξία, διατροφή και γυμναστική στο elvislastsong.com

Παρακολουθείς: Οι πιο συχνές φαντασιώσεις και τι σημαίνουν

Πόρος: https://elvislastsong.com

Ομάδα: ψυχολογική ζωή

Leave a Reply