Ασκήσεις Kegel – γιατί πρέπει να τις κάνεις είτε έχεις γεννήσει είτε όχι

woman-sitting-on-bed-and-shows-gesture-heart-with-fingers-picture-id885774646
deniskomarov

Σίγουρα, οι ασκήσεις kegel (κέγκελ) στην πραγματικότητα απαραίτητες κατευθείαν σε όλες τις γυναίκες που κατέχω γεννήσει. Στην πραγματικότητα όμως απαραίτητες κατευθείαν σε όλες τις γυναίκες ως εκ τούτου κι ή αλλιώς, αφού προλαμβάνουν την ακράτεια ούρων καθώς και κατευθείαν σε βοηθούν να έχεις μόνιμα πιο ικανοποιητική ερωτική ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

INFO: Οι ασκήσεις kegel

Πρόκειται για κίνητρο του Αμερικανού καθηγητή γυναικολογίας δρ Arnold Kegel, ο οποίος προσπαθούσε να βρει τρόπο διαχείρισης της ακράτειας ούρων. Αυτό που «βρήκε», αναπόφευκτα, στην πραγματικότητα μια φυσική άσκηση που μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε δεύτερο της ημέρας. Τι κερδίζεις; Κατευθείαν σε προστατεύει εξαιτίας του γεγονότος ότι την ακράτεια, βοηθά τα τοιχώμα της πυέλου να επανέλθουν μεταγενέστερα τον τοκετό καθώς και αυξάνει τη σεξουαλική απόλαυση του ζευγαριού.

Τοκετός: 6 φόβοι που έχεις καθώς και η ειλικρινής αλήθεια γι΄αυτούς

Οι 6 εβδομάδες μεταγενέστερα τον τοκετό καθώς και όσα ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ να ρωτήσεις (το πάνω μέρος του σώματος, οι κολπικές εκκρίσεις, η πεισματάρης κοιλιά, η δυσκοιλιότητα)

Απλά πώς πρόκειται να κάνεις τις ασκήσεις κέγκελ

Ο τεχνική στην πραγματικότητα απλός. Ξεκίνα εντοπίζοντας Ολα τους μυϊκή μάζα που πρέπει να γυμνάσεις: προσπάθησε να διακόψεις τη κυκλοφορία των ούρων σου. Στη συνεχίζοντας άρχισε να σφίγγεις προοδευτικά αυτούς με ακρίβεια Ολα τους μυϊκή μάζα. Σκέψου ότι υπάρχει σίγουρα εκεί ένα ανελκυστήρας που κάνει στάσεις καθώς και ανεβοκατεβαίνει πατώματα. Ξεκίνα μαζί με 1 ή ακόμη και 2 «στάσεις», στην κατεύθυνση του τα πάνω (σφίγγοντας) καθώς και στην κατεύθυνση του τα παρακάτω (χαλαρώνοντας) Ολα τους μυϊκή μάζα της πυέλου καθώς και φτάσε τις 4 ή ακόμη και 5.

Προσπάθησε να κάνεις τις ασκήσεις kegel κάθε μέρα, στο γραφείο εργασίας, την ευκαιρία που οδηγείς, όταν πλένεις τα πιάτα, καθώς και βάλε τες στην καθημερινότητά σου μόνιμα.

δείτε περισσότερα:  Πόσα γραμμάρια είναι η σωστή μερίδα ακόμα και στις υγιεινές τροφές;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία και ευεξία, διατροφή καθώς και γυμναστική στο elvislastsong.com

Παρακολουθείς: Ασκήσεις Kegel – γιατί πρέπει να τις κάνεις είτε έχεις γεννήσει είτε όχι

Πόρος: https://elvislastsong.com

Ταξινόμηση: δίαιτα γυμναστικής

Leave a Reply