Ήξερες πως αν κοιμάσαι σε αυτή τη στάση μειώνεται η αυτοπεποίθηση σου;

stasi-ipnou-def

Στο τέλος μιας δύσκολης μέρας το απλώς που θέλεις να κάνεις στην πραγματικότητα να «κρυφτείς» από κάτω δεδομένου ότι το πάπλωμα καθώς και… όνειρα γλυκά. Ωστόσο, όπως εμφανίζονται το να κοιμάσαι σε εμβρυική στάση θα μπορούσε ενδεχομένως να ρίξει το πρότυπο αυτοπεποίθησης σου, εξαρτάται από μία πρωτοσέλιδα ερευνητική μελέτη δεδομένου ότι τη ψυχολόγο του Harvard, Amy Cuddy.

Διάβασε καθώς και ποια στάση στον ύπνο στην πραγματικότητα πιο υγιεινή!

H Cuddy παρέθεσε τη πρωτοσέλιδα της ερευνητική μελέτη, εξηγώντας ποιες στην πραγματικότητα οι πιο «δυναμικές στάσεις ύπνου» καθώς και γιατί το να κοιμάσαι μαζί με τα γόνατα στο πάνω μέρος του σώματος ενδέχεται να σου προκαλέσει στρες.

ipnos-stasi-body

Να γιατί: Η εμβρυική στάση ύπνου στέλνει διακριτό κοινοποίηση στον εγκέφαλο σου πως το σύστημα αμαξώματος σου απειλείται. κατοπιν τουτου, αν χαλαρώσεις τη στάση σου κατά τη διάρκεια του ύπνου σίγουρα δεις άμεση ανακαίνιση στην καθημερινή αυτοπεποίθηση σου.

Ανησυχείς πως στην πραγματικότητα σκληρό να αλλάξεις τις συνήθειες ύπνου σου; Η Cuddy λέει πως αν κάνεις μία φυσική άσκηση stretching κάθε νωρίς το πρωί που ξυπνάς (χέρια πάνω δεδομένου ότι το δέρμα της κεφαλής, τεντωμένα πόδια) σίγουρα δεις διαφωνία στη μέρα σου.

Οπότε, την μεταγενέστερος φορά που σίγουρα χτυπήσει το ξυπνητήρι πάτα snooze καθώς και… ξανά κοιμήσου! Σίγουρα όχι, κάνε stretching!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ευεξία, διατροφή καθώς και γυμναστική στο elvislastsong.com

Παρακολουθείς: Ήξερες πως αν κοιμάσαι σε αυτή τη στάση μειώνεται η αυτοπεποίθηση σου;

Πόρος: https://elvislastsong.com

Ταξινόμηση: ψυχολογική ζωή

δείτε περισσότερα:  Οι μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για τον Χειμώνα 2020

Leave a Reply